Verbouwing Pathé Spuimarkt

Pathé Spuimarkt in Den Haag was een verouderd pand en was toe aan de nieuwe Pathé stijl. Daarnaast werd ervaren dat bezoekers niet de juist route gebruikten.

Pathé heeft 3DEM gevraagd om hierover mee te denken en een plan te maken. We hebben de routing aangepast waardoor de bezoeker niet meer terug de shop in kan. 3DEM heeft een plan gemaakt waarbij het theater zo min mogelijk hinder zou ondervinden van de verbouwing. Er is een tijdelijke shop gerealiseerd zodat de verbouwing gefaseerd plaats kon vinden en het theater zo lang mogelijk open kan blijven. Het theater is maar 1,5 week gesloten geweest.

Na het uitwerken tot definitief ontwerp is er over gegaan tot vergunningstraject, 3DEM heeft dit op zich genomen, net als de afstemming met alle overheidsinstanties zoals de brandweer. Gelijktijdig met het vergunningstraject is er een aanbesteding gehouden en is er direct na verkrijgen vergunning over gegaan tot gunning.

De verbouwing werd uitgevoerd door Van Kasteren B.V. en de directievoering door Ellen van Wijnbergen van 3DEM. Onderstaande Voor en Na foto’s geven een beeld van de verbouwing

Pathe Spuimarkt 600x400
Verbouwing Pathé Spuimarkt

Opdrachtgever:

Pathé Theaters

Expertise:

Binnenstedelijke herontwikkeling

Dienstverlening:

Projectmanagement en Directievoering

Locatie:

Den Haag, Spuimarkt

Omvang:

Verbouwing BG, 1e en 2de etage