ADVIES WAAROM 3DEM

Waardevast en waardevol vastgoed

 Een vastgoedproject is pas succesvol wanneer alle participanten tevreden zijn met de doorlopen processen en het uiteindelijke resultaat. Terwijl de echte waarde van een gebouw wordt bepaald door wat het toevoegt aan de doelstellingen van haar gebruikers. Als ervaren partner voor de bouw- en vastgoedsector managet 3DEM projecten vanuit het perspectief van de gebruiker. De doelen, eisen, verwachtingen, wensen en behoeften die zij hebben, houden wij nauwlettend in de gaten. Wij doen er alles aan om samen met u gebouwen te realiseren met een hoge verhuurbaarheid.

Het is onze missie om waardevast en waardevol vastgoed te creëren. En wel dusdanig dat gebruikers of bewoners én projectbetrokkenen tevreden zijn met het resultaat. Dit doen wij met betrokkenheid, bezieling en daadkracht, maar we zijn ook realistisch. We blijven stevig met onze voeten op de grond staan en houden een nuchtere kijk op het beoogde doel.

3DEM Development & Management is onafhankelijk en bestaat uit professionals die een gedegen trackrecord binnen de bouw- en vastgoedsector hebben. We beschikken over jarenlange ervaring in het succesvol beheren en begeleiden van complexe vastgoedvraag stukken. Denk hierbij aan herontwikkelingen in retail en leisure, woningen, kantoor en monumentale restauraties. Weten wat 3DEM als ervaren partner voor de bouw- en vastgoedsector voor u kan betekenen? Bel dan vandaag nog naar 06 837 96 226 voor een afspraak.

HET BEDRIJF ORGANISATIE

3DEM

3-DEM is een advies- en projectmanagementbureau voor de bouw- en vastgoedsector. Wij adviseren en begeleiden onze opdrachtgevers bij het vastgoed en bouwmanagement. Of het nu gaat om planontwikkeling van bestaand vastgoed het mana­gen van uw vastgoedportefeuille, het (her)ontwikkelen en realiseren van nieuwbouw of verbouwplannen, wij helpen u in elke fase de juiste keuzes te maken. We werken niet voor u, maar met u, als projectteam.

Daarnaast zijn wij onderscheidend door:

  • Brede kennis en kunde
  • Stakeholdermananagement
  • Aanpassingsvermogen, flexibiliteit
  • Ontzorgen, werk uit handen nemen en spil in het web
  • Probleemoplossend en vooruitziend uw project managen
  • Rendementsoptimalisatie, strategie bepalen, planontwikkeling
  • Exploitatie behoud gedurende de herontwikkeling voor alle partijen